Specifieke massages

Voetreflexologie

Reflexzones op de voeten, die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam, worden bewerkt. Ontspant en harmoniseert het lichaam. Zorgt ook voor betere doorbloeding, heft blokkades in het zenuwstelsel op, stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en versterkt de immuniteit.

Duur : 1u10 incl. lavendelvoetbad 

Prijs : 40 euro

Fibromyssage

Pijn- en stressverminderende behandeling bij fibromyalgie. Deze massage is afgestemd op de “tender points” of gevoelige plaatsen op het lichaam, in combinatie met uw specifieke klachten (nachtrust, pijn of  hoofdpijn/migraine, etc.) en wat u precies aankan. In de Fibromyssage zitten ook behandelingen vervat uit de TCM (Traditional Chinese Medicine). 

Duur : 30 minuten   Prijs : 25 euro

Duur : 45 minuten   Prijs : 40 euro

Heppie massage

Deze massage werd oorsponkelijk ontwikkeld voor kinderen met autisme, later uitgebreid naar kinderen met AD(H)D, hoogsensitiviteit en syndroom van Down. Maar ook kinderen die veel onrust ervaren, zich niet lekker in hun vel voelen en moeilijk inslapen hebben hier baat bij.

Ze is een combinatie van diepe drukmassage, strijkmassage en hand- en voetmassage. Ze kan zowel bovenop de kledij als op de huid gegeven worden. Aanvullend worden knuffeldieren, etherische oliën en edelstenen gebruikt. 

Heppiemassage is een massage op maat en wordt stap voor stap opgebouwd.

Via een intakegesprekje (kan telefonisch) of een vragenlijst kom ik wat meer te weten over je kind. Zo kan de massage volledig afgestemd worden op zijn/haar wensen of noden.

Duur : 30 minuten   Prijs : 25 euro   

Het intakegesprek is gratis.

Please reload